Takaisinmaksulaskuri osoittaa Perhepirkon säästöpotentiaalin

Integritasin kehittämällä uudella laskurilla voit ennakoida, missä ajassa Perhepirkko maksaa itsensä takaisin ja millaisen säästöpotentiaalin se mahdollistaa. Investointina Perhepirkko istuu sosiaali- ja terveysministeriön kestävän kasvun rahoituksiin. Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä investointilaskelma päätöksenne tueksi.

Sote-palveluiden kustannuslaskenta sisältää paljon muuttujia, ja toimintaympäristön muutos hyvinvointialueilla on lisännyt haasteita entisestään. Teoreettisena mallina takaisinmaksulaskuri antaa suuntaa, milloin on mahdollistaa saavuttaa Perhepirkon investoinnin nettohyöty. Laskurin laskelmien toteutuminen edellyttää asiakasorganisaatiossa vahvaa johtamista sekä Perhepirkko-järjestelmän ja systeemisten menetelmien käyttämistä.

– Laskurin avulla lasketaan Perhepirkon vuosilisenssin takaisinmaksuaika ja säästöpotentiaali. Laskelman tavoitteeksi voidaan valita joko huostaanottojen välttämisestä ja/tai  perheiden jälleenyhdistämisestä syntyviä säästöjä, kuvailee Integritasin liiketoimintajohtaja Sanna-Tuulia Lehtomäki.

Jokaiselle hyvinvointialueelle voidaan tehdä oma esimerkkilaskelma alueen omilla tunnusluvuilla ja tavoitteilla. Näin voidaan havainnollistaan, missä ajassa investointi maksaa itsensä takaisin ja alkaa tuottamaan nettohyötyä. Laskuriin syötetään Perhepirkon alkuinvestoinnin kertaluonteinen euromääräinen kustannus ja käyttölisenssin vuotuinen euromääräinen kustannus.

Ota meihin yhteyttä, niin voimme tehdä yhdessä hyvinvointialueellenne investointilaskelman ja arvioida takaisinmaksuaikaa ja säästöpotentiaalia.