Ratkaisut-2.jpg

Haaste

Mielenterveys-, päihde- ja perhepalvelujen kysyntä on jo pitkään ollut voimakkaassa kasvussa. Samaan aikaan hoito- ja palvelujaksoilla on taipumus pitkittyä. Tilanne sitoo ammattilaisten voimavaroja ja tekee akuuttivaiheen intensiivisestä hoidosta haasteellista.

Lisäksi sotealalla on lisääntyvää tarvetta psykososiaalisten palvelujen tulosten ja kokemusten keräämiselle systemaattisesti – ja toiminnan kehittämiselle tulosten ja kokemusten avulla. 

Myöskään sosiaalityössä ja lastensuojelussa parhaatkaan menetelmät eivät siirry aina asiakastyöhön, eikä tieto ole ketterästi käytettävissä työntekijöiden vaihtuessa ja asiakkaan verkoston kasvaessa, vaan asiakasta kuormitetaan yhä uudelleen samoilla kysymyksillä.

Ratkaisu

Toiminnanohjauksen tuen avulla asiakkaamme voivat toteuttaa palvelutuotantoaan suunnitelmallisemmin, oikeudenmukaisemmin ja osallistavammin. Ajantasainen tilannetieto parantaa palvelujen sujuvaa virtausta ja tehostaa poikkeustilanteiden hallintaa. 

Palvelupolkujen läpinäkyvyys tarjoaa ammattilaisille mahdollisuuden niiden yhteiskehittämiselle. Asiakkaille tämä tarkoittaa nopeampaa toipumista ja parempia edellytyksiä elämässä pärjäämiseen.

Ratkaisujemme avulla saavutetut säästöt parantavat palvelun/hoidon laatua ja vaikuttavuutta. Kun tehdään nopeammin, intensiivisemmin ja sovituin menetelmin sekä selkein tavoittein yhdessä asiakkaan kanssa, hyvään lopputulokseen päästään huomattavasti pienemmin kokonaisresurssein.

02_Pirkko_logo_valkoinen_rgb-crop-800x247.png

PIRKKO®-järjestelmän tuella mielenterveyspalvelujen ammattilaiset saavat työlleen enemmän laatua, vaikuttavuutta ja tehokkuutta.

logo-perhepirkko-valkoinen-nega-1-800x253.png

Perhepirkko-järjestelmä on digitaalinen tuki sekä työväline systeemisesti toimiville lastensuojelun ja sosiaalityön ammattilaisille.

Koulutus viimeistelee käyttöönoton

Käyttöönottokoulutus on valmennusten viimeinen vaihe, jossa opitaan PIRKKO®- tai Perhepirkko-sovelluksen tekninen käyttö ja integraatio asiakaskertomusjärjestelmään. Käyttöönottokoulutuksen jälkeen käyttöohjeet löytyvät opasvideoina ohjelmasta.  

PIRKKO®-järjestelmän uusi versio otetaan käyttöön ensi syksystä alkaen. Uudistuksen tavoitteena on lisätä järjestelmän käyttäjälähtöisyyttä.

Mitä muuta saisi olla?

  • Integritasin asiantuntijoilla on vahva kokemus kehittämisestä ja muutoksen läpiviennistä psykiatriassa sekä perhe- ja sosiaalipalveluissa. 
  • PIRKKO®- ja Perhepirkko-järjestelmien ja -valmennusten lisäksi tuemme mieluusti palveluidenne kehittämistä muillakin tavoin. Kysy lisää asiantuntijapalveluistamme!