nani-chavez-EKHB_4kEYzw-unsplash-scaled.jpg

Mitä asiakkaamme kertovat meistä?

”Arvostan sitä, että PIRKKO®-järjestelmään on rakennettu sisään parhaat psykiatriset hoitokäytännöt, yleisen toiminnanohjauksen lisäksi. Meidät vakuutti kokonaisuus, sillä samantyyppistä ratkaisua ei ollut tarjolla muualla.”

psykososiaalisten palvelujen ylilääkäri ja tulosaluejohtaja
Heli Peltola, PHHYKY

”Meillä on ollut aiemmin noin 1600 asiakasta aikuispsykiatrialla, nyt asiakkaita on 970. Potilasmäärän lasku johtuu Soiten oman väen toiminnan muutoksesta ja PIRKKO®-järjestelmän antamasta tuesta. Nyt on helpompi seurata, mitä psykiatrian työntekijät oikeasti tekevät, miten tiiviisti he työskentelevät ja millaista hoidon laatu on eli toteutuuko se Käypä hoito -suositusten mukaisesti.”

osastonhoitaja Markus Heikell, Soite

”PIRKKO®-järjestelmän avulla potilastyötä voi suunnata aktiivisen hoidon vaiheessa määrätietoisesti kohti tehokkaiksi osoitettuja, terapeuttisia menetelmiä ja niiden tiiviistä ja tavoitteellista käyttöä – sen sijaan, että vain vaihdetaan kuukausittaisia kuulumisia.”

ylilääkäri Jarkko Heino, Soite

”Teknisen Perhepirkko-järjestelmän keinoin voidaan pyrkiä osoittamaan systeemisen toimintamallin vaikuttavuus. Kyseessä onkin uutuusarvoltaan merkittävä ja valtakunnallisesti kiinnostava kehittämisprojekti.”

perheiden palvelujohtaja Elise Lepistö, JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä