Etsimme psykiatreja HUSiin ja koko maahan

Kilpailukykyisenä yrityksenä pärjäsimme äskettäin erinomaisesti HUSin aikuis- ja nuorisopsykiatrian ostopalvelulääkärien kilpailutuksessa. Sijoituimme kärkisijoille molemmilla erikoisaloilla, nuorisopsykiatrian osalta tulimme toiseksi ja aikuisten osalta kolmanneksi.

Olemme viimeiset neljä vuotta olleet HUSin ensisijainen toimittaja psykiatrian ja nuorisopsykiatrian ostopalvelulääkärityövoiman osalta. HUS on ollut luotettu kumppanimme, ja yhteistyömme on ollut reilua ja ennustettavaa.  

Uusi kilpailutus tuli meille kreivin aikaan, koska neljä vuotta sitten sovittu hintataso vaikeuttaa nykyisessä markkinatilanteessa kilpailukykyisten korvausten tarjoamista lääkäreillemme. 

”Sijoituksemme tässä uudessa kilpailutuksessa on koko lailla optimaalinen, koska nyt tulemme saamaan sekä riittävästi tilauksia että kykenemme tarjoamaan lääkäreillemme taatusti kilpailukykyiset ansiot”, toteaa Solutoksen varatoimitusjohtaja Kalle Horjamo 

Haussa lastenpsykiatrejakin  

HUSilla on nyt kilpailutus käynnissä myös lastenpsykiatrien osalta, joten etsimme paraikaa myös lastenpsykiatreja HUS-alueelle.  

Lääkärityövoimaa tarvitaan HUSin palvelukuvauksen mukaan ensisijaisesti Hyvinkään, Porvoon, Sipoon sekä Länsi-Uudenmaan ja Lohjan lastenpsykiatrisilla vastaanotoilla. Työvoimaa hankitaan pääsääntöisesti arkisin päivätyöhön siten, että työaika on 8.00-15.30.  

HUS Lastenpsykiatriassa tulee käyttöön 1.2.2020 Apotti-potilastietojärjestelmä, jonka käyttöön lääkärit koulutetaan. 

Töitä psykiatreille ja muillekin ympäri maata

Toimitusjohtajamme Kari Lappalainen ja varatoimitusjohtaja Kalle Horjamo ovat kiertäneet ahkerasti Suomea viime kuukaudet. Kierros on tuottanut tulosta, sillä Solutoksessa on nyt vaihe, että psykiatrien lisäksi haemme kliinisiä ammattilaisia myös uusista ammattiryhmistä. 

Etsimmekin historiamme ensimmäisiä sosiaalityöntekijöitä, psykologeja ja perheterapeutteja sekä puheterapeutteja. Onko sinulla vinkkejä erinomaisista tyypeistä?  Vinkkaa oiva tyyppi, kiitos.  

Kysyntää psykiatreille on nyt myös Vaasassa, Turussa ja Mikkelissä. Myös Lahden Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä (PHHYKY) tarvitsee täysipäiväisiä aikuis-, nuoriso- ja lastenpsykiatreja. 

Niin ikään Kainuussa tarvittaisiin aikuispsykiatreja, kuten Tampereella ja Hämeenlinnassakin, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä. 

Kysy Kallelta lisää, alla yhteystiedot – ja harkitse myös Solutoksen osakkuutta, jos ja kun päätät tulla meille töihin. 

Kuulumisiin vaikka heti,

rekrytointi@solutos.fi ja Kalle Horjamo, +358 40 569 2840, Satu Väisänen, +358 40 635 0773, tai Laura Tikkanen, +358 40 356 3298.