Kasvava Solutos etsii uusia psykiatreja

Solutos on kasvanut suunnitellusti vuoden 2020 aikana eikä koronapandemiakaan ole onneksi suuresti vaikuttanut yrityksemme liiketoimintaan.

Vuoden sisään olemme palkanneet lääkäreitä erityisesti Etelä-Kymenlaakson mielenterveys- ja päihdepalveluiden (Kymsote) kliiniseen työhön ja yksikön kokonaisuuden kehittämiseen.

Olemme saaneet tänä vuonna uusia ohjelmisto- eli PIRKKO®-asiakkaitakin. Viimeisimpänä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä päätti valita toiminnanohjausratkaisumme, jotta he saavat parhaat mahdolliset palvelut alueensa asukkaille.

Lähtisitkö tiimiin?

Etsimme kasvavaan, aktiiviseen asiantuntijayhteisöömme koko ajan lisää osaavia, innostuneita ja kehittämishenkisiä lääkäreitä auttamaan asiakkaitamme ja kehittämään kanssamme toimintaa eteenpäin.

Tällä hetkellä psykiatreille on kysyntää muun muassa Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä, Tampereella ja Jyväskylässä.

Tilanteet ja tarpeet muuttuvat lähes viikoittain, joten kerro meille, minkälaisesta työstä juuri sinä olisit nykyisessä elämänvaiheessasi kiinnostunut.

Solutoksessa voit muokata omaa työtäsi joustavasti omien tarpeidesi ja suunnitelmiesi mukaan. Voit tehdä etä- tai lähityötä, niiden yhdistelmää tai vaikkapa lyhyempiä projekteja – ja joko koko- tai osa-aikaisesti.

Ota yhteyttä lomakkeella, niin lähetämme sinulle lisätietoja, miten voit liittyä kasvavaan joukkoomme!

Kuulumisiin vaikka heti,

rekrytointi@solutos.fi tai Kari Lappalainen, +358 40 580 5675