Ota uusi suunta – Solutokseen!

Tule mukaan uuteen SolutosUraan. SolutosUra on uniikki palvelumme sinulle, joka etsit omanlaistasi työtä. Sinulle, joka kaipaat työhösi jotain uutta kliinikon työn lisäksi. Sinulle, joka nautit potilastyöstä ja selkeästi sovituista toimintatavoista. Sinulle, joka pohdit erilaisia urasuuntia kliinikon työn lisäksi.

Solutos on luotettava työpaikka, jossa sinua kuunnellaan ja toiveesi huomioidaan. Meillä työskentelee jo yli 40 lääkäriä psykiatrian, nuorisopsykiatrian ja lastenpsykiatrian erikoisaloilla eri puolella Suomea. Olemme ylpeästi solutoslaisia.

Palatko halusta päästä kehittämään? Oletko pohtinut, onko johtaminen sinun juttusi? Sopisitko Solutoksen uudistuskumppanuusprojektiin?

Klikkaa mukaan SolutosUraan!

  • Kerro lyhyemmin perustietosi ja lähiajan toiveesi.
  • Rekisteröidyttyäsi pääset tekemään uniikin uratestin, jossa kartoitetaan ajatuksiasi psykiatrin työn sisällöstä tarkemmin. Saat siitä omat tulokset, jotka kertovat ura-ankkureistasi ja suuntautumisestasi esim. johtamiseen, kehittämiseen tai puhtaasti kliinikon työhön.

SolutosUran kautta saat profiilisi perusteella räätälöityjä työtarjouksia ja urasuunnitelmiisi tukea toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan. 

Saat myös mahdollisuuden osallistua etusijalla Solutoksen ajankohtaisiin psykiatrian alan koulutuksiin, webinaareihin ja muihin asiantuntijatilaisuuksiin. 

Tee profiilisi ja uratesti jo tänään, tule mukaan SolutosUraan.

# Meillä saat uudistuskumppanuuksien myötä mahdollisuuden päästä kehittämään
suomalaista mielenterveystyötä.

# Meillä työtehtävät kattavat kaikkea perinteisistä vuokralääkäritöistä haastaviin toiminnanmuutosprojekteihin.

# Meillä pääset nauttimaan kilpailukykyisestä palkasta, reiluista työehdoista ja innostavasta työyhteisöstä.

Halutessasi voit lähestyä meitä myös sähköpostilla rekrytointi@solutos.fi.