Senior doctor pointing at lungs x-ray on laptop for young patient in hospital office. Mature disabled woman in wheelchair discussing with medic about illness.

Lääkäri, tule mukaan kasvutarinaamme

Solutos jatkaa vahvaa kasvuaan. Eri puolilla Suomea kauttamme työskentelee jo yli 40 lääkäriä psykiatrian, nuorisopsykiatrian ja lastenpsykiatrian erikoisaloilla. Meillä useita vuosia työskennelleen lääkärin sanoihin kiteytyy tyytyväisyys: ”Yhteistyö Solutoksen kanssa on ollut omasta näkökulmastani ihan kympin arvosanaluokkaa!”. Olemme ylpeästi solutoslaisia.

Klikkaa itsesi SolutosUraan

Urapalveluiden kehittämistyö tuottaa tulosta! Uuden SolutosUra-järjestelmän myötä pystymme tarjoamaan toiveidesi mukaista työtä nopeasti ja mutkattomasti. SolutosUra yhdistää lääkärin uratoiveet ja asiakkaidemme lääkäritarpeet tehokkaasti.

Tee SolutosUraan oma uraprofiilisi. Profiilin tekeminen vie aikaasi vain 5–10 minuuttia. Profiilin myötä pääset mukaan urapalveluihimme ja saat juuri sinulle sopivia työtarjouksia. SolutosUran kautta saat myös ensimmäisten joukossa tietoa monista koulutuksistamme ja tilaisuuksistamme. 

Halutessasi voit myös lähestyä meitä joko sähköpostilla rekrytointi@solutos.fi tai puhelimitse Sanna-Tuulia Lehtomäki, +358 50 301 4737 tai Kari Lappalainen, +358 40 580 5675.

# Meillä sinulla on mahdollisuus päästä uudistuskumppanuuksien myötä kehittämään
suomalaista mielenterveystyötä.

# Meillä työtehtävät kattavat kaikkea perinteisistä vuokralääkäritöistä haastaviin toiminnanmuutosprojekteihin.

# Meillä pääset nauttimaan kilpailukykyisestä palkasta, reiluista työehdoista ja innostavasta työyhteisöstä.