PIRKKO®-järjestelmä palvelukehityksen tukena

Integritasin Pirkko-väki on osallistunut syksyn aikana useamman asiakkaan järjestämiin tilaisuuksiin, joiden tarkoituksena on ollut kehittää asiakkaan palveluita PIRKKO®-järjestelmää hyödyntäen. Palvelukehityksen taustalla on aina Pirkon muodostama data.

Kanta-Hämeen keskussairaalan lastenpsykiatrian poliklinikka piti 27.10. kehittämispäivän, jossa myös Pirkko oli mukana. Palvelujen kehittämistä tarkasteltiin yhdessä osallistujien kanssa Pirkko-järjestelmän tuella. Lastenpsykiatrian ylilääkäri Kati Mäki-Kihniä oli tehnyt tilannekatsauksen palveluiden nykytilaan Pirkon tuottamien raporttien ja muiden tietojen perusteella, ja asiaan syvennyttiin kerätyn datan avulla.

– Me olimme mukana ja vastasimme monenlaisiin teknisiin sekä Pirkon parhaaseen mahdolliseen hyödyntämiseen liittyviin kysymyksiin, Integritasin projektipäällikkö Marianne Aarrekangas kertoo.

Marraskuussa Aarrekangas osallistui päihdepalveluiden kehittämisiltapäivään Kokkolassa. Sielläkin näkökulmana oli Pirkon hyödyntäminen palveluprosessien kehittämisessä. Hieman myöhemmin myös Päijät-Soten psykiatrian kehittämispäivässä oli mukana Pirkko-edustus.

– Lähitapaamisissa pääsee paremmin kiinni Pirkon käytön arkeen ja kuule, millaisten asioiden parissa käyttäjämme työskentelevät ja millaisia kysymyksiä heillä on. Se auttaa myös meitä kehittämään Pirkkoa entistä paremmaksi tueksi asiakkaidemme arkeen, Aarrekangas luonnehtii.

Haluaisitko hyödyntää PIRKKO®järjestelmää palvelukehityksen tukena? Lue lisää ja ota yhteyttä!