Satsaamme viestintään

Solutos panostaa nyt aiempaa enemmän viestintään. Tavoitteena on kasvattaa yrityksen yleistä näkyvyyttä markkinointiviestinnällä ja somettamalla.

Uutiskirje on nyt uudistettu visuaalisesti. Teemme parhaillaan myös viestintästrategiaa ja päivitämme esite- ja mainosmateriaalia.

Solutoksella on jo Facebook-sivu, Twitter- ja Linkedin-profiilit. Jos olet someihmisiä ja haluat olla kuulolla sen suhteen, mitä teemme Suomen mielenterveystyön uudistamiseksi, lähde ihmeessä seuraamaan meitä näissä kanavissa.

Solutoksessa uusi viestijä

Olemme myös näillä näppäimillä lähettämässä rekrytointikortin psykiatreille yhteistyössä Lääkäriliiton kanssa. Kortti kolahtaa liittoon kuuluville lähipäivinä postilaatikkoon. Sillä saamme toivon mukaan lisää uudistushaluisia psykiatreja tiimiimme.

Elokuun alussa Solutoksessa aloitti viestintäsuunnittelijana Laura Tikkanen. Hän viestii tekemisistämme ja avustaa yrityksen hallinnossa ja lääkärirekryissä.

Viestintään liittyen lue tuore toimitusjohtajamme Kalle Horjamon blogi, jossa hän kertoo, miten mielenterveystyötä voi uudistaa nykyresurssein. Uskomatonta – mutta täysin totta!