Sinustako solutoslainen?

”Minua on kuultu hyvin.” Tähän oman lääkärimme lausahdukseen tiivistyy paljolti se, miksi työntekijät viihtyvät meillä Solutos Oy:ssä pitkään – ja ovat ylpeästi solutoslaisia.

Yrityksemme viimekertaisilla koulutuspäivillä Solutoksessa työskentelyn plussat tiivistyivät sanoihin joustavuus, edelläkävijyys, inhimillisyys, hyvän tekeminen ja kehittäminen.

Olemme enemmän kuin ostopalvelulääkäreitä välittävä yritys.

Olemme muutoskumppani, jonka intohimona on ihmisten hyvinvointi ja suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon uudistaminen viimeisimmän tutkimustiedon mukaiseksi.

Uudistamisessa meillä ovat ykkösvalttina ensinnäkin omat, erinomaiset lääkärimme mutta myös ainutlaatuinen perhekohtainen ohjausjärjestelmämme PIRKKO™, joka helpottaa terveydenhuollon ammattilaisten työtä ja tekee työnteosta sujuvampaa sekä tehokkaampaa.

Intohimona ihmisten hyvinvointi

Meillä työntekijöitä kuunnellaan ja otetaan huolet selvitettäviksi heti. Yhteishenki on tosi hyvä, ja sitä kulttuuria haluamme omalla työllämme yhä vahvistaa.

Solutoksessa kehitämme asiakkaidemme – eli sairaanhoitopiirien ja kuntayhtymien – mielenterveys- ja perhepalveluita ja tuemme heitä muutosjohtamisessa. Perhekeskeisyys on täyttä totta myös omien työntekijöidemme suuntaan.

Huomioimme henkilöstömme yksilölliset perhetilanteet laajasti niin rekrytointi- ja urasuunnitteluvaiheessa kuin työsuhteen aikanakin.

Meillä kehitetään erilaisia urapolun malleja ja esimerkiksi kehittämisorientoituneelle lääkärille oiva vaihtoehto on lähteä tekemään töitä Solutos-klinikalla, menetelmäjohtamisen ja innovatiivisen uudistustakuun parissa.

Uudistustakuussa on kyse muutosjohtamisesta ja julkisen terveydenhuollon kehittämisestä rinnakkain julkisen puolen lääkäreiden kanssa tulostakuulla. Työssä on tukena Solutoksen oma perhekohtainen PIRKKO™-järjestelmä ja jatkossa oma PIRKKO-lääkärien kehittämisrinki.

Omien suusta kuultua

Omat lääkärimme toivat koulutuspäivillämme esiin, että arvostavat erityisesti sitä, ettei Solutoksessa ole turhaa byrokratiaa, organisaatio on läpinäkyvä sekä matala ja heidän suuntaansa pätee yhden luukun periaate.

Heidän suustaan kuultua:

”Ollaan aidosti uudistamassa ja tekemässä hyvää.”

”Minua on kuultu hyvin.”

”Tulin Solutokseen, koska kollegiaalisuus oli kohdallaan.​”

”Työryhmänä toimimme Solutoksen tiiminä.​”

”Solutos joustaa elämäntilanteen mukaan.​”

”Tekemisen meininki.​”

”Eri työaikojen kirjo hyvää.​”

”Ei turhia rutiineja, saa kehittää.​”

”Hyvät pomot.​”

”Ratkaisukeskeisyys.​”

”Altruismi.​”

”Joustavuus! Tehdään hyvää!​”

Solutoksessa on jo saavutettu seitsemän vuoden olemassaolon aikana jotain hyvin tärkeää: aitoa yhteisöllisyyttä ja jaettu ymmärrys siitä, että olemme Solutos-tiiminä aidosti uudistamassa maamme terveydenhuoltoa ja perhepalveluita  ja ennen kaikkea tekemässä hyvää meidän kaikkien eteen.

Voisiko sinustakin tulla Solutos-lääkäri, tärkeä osa mahtavaan tiimiimme?

Laita meille viestiä rekrytointi@solutos.fi ja kerro itsestäsi. Otamme yhteyttä, niin jutellaan lisää ja suunnitellaan sinullekin Solutos-ura!