Digitaalinen työväline systeemiseen lastensuojeluun

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) järjesti Kohti maailman parasta lasten suojelua -seminaarin 12. marraskuuta 2019 .

THL:n kehittämispäällikkö Päivi Petrelius totesi kyseisessä seminaarissa, että systeeminen lastensuojelu on alusta, johon voi kiinnittyä monesta suunnasta ja erilaisilla teemoilla.

Yrityksenä Solutos pyrkii edistämään lastensuojelun systeemisen toimintamallin ja työotteen käyttöönottoa Suomessa, ja haluamme rakentaa suomalaisesta lastensuojelusta parasta maailmassa.

Tätä työtä varten olemme kehittäneet perhekohtaisen PIRKKO®-ohjausjärjestelmän, joka on täsmätyökalu systeemisesti mallinnetun lastensuojelun toteuttamiseen.

 

THLesityspäivipetrelius_nannamiettunen_121119some-480x369.png
THL:n Päivi Petreliuksen & Nanna Miettusen seminaariesityksen 12.11. kalvo 9, joka kuvaa systeemistä lastensuojelua alustana, johon voi kiinnittyä monella tapaa.

”Olemme etuoikeutettuja, kun saamme tehdä yhteistyötä edelläkävijäasiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa digitaalisen työvälineen edelleen kehittämiseksi”, toteaa Sanna-Tuulia Lehtomäki, Solutoksen perhe-ja sosiaalipalvelujen liiketoimintajajohtaja.

Lue seminaarisivulta lisää.

Kuuntele ote Päivi Petreliuksen esityksestä 12.11.2019: