Solutos HIMSS-konferenssissa Helsingissä 11.–13.6.2019

The HIMSS & Health 2.0 European 2019 -konferenssi rantautuu ensimmäistä kertaa Suomeen ja Helsinkiin. Solutos on näytteilleasettajana tässä kansainvälisessä konferenssissa Messukeskuksessa tiistaista torstaihin 11.–13.6.2019.

Esittelemme tapahtumassa kehittämäämme perhekohtaista  PIRKKO®-ohjausjärjestelmää sekä uudistustakuumallia.

Mikä ihmeen PIRKKO®?

”PIRKKO® on sovellus, joka ohjaa ja optimoi terveydenhuollon hoito- ja asiakassuunnitelmia. Sen käyttöönotolla ja kliinisellä muutosjohtamisella hoidosta tulee entistä vaikuttavampaa, Käypä hoito -suositusten mukaista ja potilaan asema paranee sekä palvelukäynnit vähenevät jopa 30 prosenttia”, avaa Solutoksen varatoimitusjohtaja Kalle Horjamo.

PIRKKO® on kehitetty ratkaisuksi mielenterveys-, päihde-, perhe- ja ikäihmisten palveluiden uudistamiseen. PIRKKO®-järjestelmällä, Solutoksen arviointipalvelulla ja kliinisen muutosjohtamisen tuella Solutoksen asiakas saa kuntoon koko psykososiaaliset palvelunsa.

”Solutos voi ottaa julkisen kumppanin kanssa myös kokonaisvastuun asiakkaan toiminnan kehittämisestä ja toimittaa Pirkon ohessa asiakkaalle toimitustakuulla lääkäreitä sovittujen linjausten mukaisesti. Tällaisella uudistustakuumallilla etenemme parhaillaan Savonlinnassa Sosterissa”, Horjamo kertoo.

Tavataan ständillä

Jos siis olet osallistumassa HIMSS-konferenssiin, voit jututtaa edellä mainituista asioista siellä muun muassa toimitusjohtajaamme Kari Lappalaista tai varatoimitusjohtajaamme Horjamoa, joka on paikan päällä koko ajan.

Myös Solutoksen kehittämispäällikkö Jukka Huttunen on Messukeskuksessa koko HIMSS-tapahtuman ajan, ja yrityksemme markkinointiviestintäpäällikön Laura Tikkasen voit tavata tapahtumassa keskiviikkona 12.6.

Solutoksella on myös lavapuheenvuoro Suomi-paviljongin lavalla keskiviikkona 12.6. klo 15.45–16.00 teemalla With Pirkko care optimizer, mental health services can be improved using existing resources!

Näyttelyosastomme tarkka numero on 6 c 51.

Jos kiinnostuit, kurkkaa lisää esitteestämme.

Ja lämpimästi tervetuloa nykäisemään hihasta HIMSS-tapahtumassa – tai missä vaan!