Solutos kasvaa ja etsii psykiatreja koko maahan

Solutoksen kasvu kiihtyi suunnitellusti viimeisen reilun puolen aikana. Saimme mukaamme yhteensä kymmenkunta uutta psykiatria.

Voitimme syksyllä järjestetyn kilpailutuksen Etelä-Kymenlaakson mielenterveys- ja päihdepalveluiden kokonaisvastuullisesta lääkäripalveluiden tuotannosta. Sopimus on meidän termeillämme Uudistustakuutyyppinen. Eli hyvin samankaltainen kuin Sosterissa ja sisältää myös toiminnan johtamisen ja kehittämisen yhteistyössä tilaajan eli Kymsoten kanssa.

Työt Kymsotessa alkoivat helmikuun alussa 2020 osaavan lääkäritiimin voimin ja hyvässä hengessä. Tekemistä on luonnollisesti paljon, mutta niin pitää ollakin. Sitä varten olemme olemassa.

Kymsoten Uudistustakuuprojektiin mahtuisi kesäkuusta tai lomien jälkeen vielä mukaan yksi lääkäri, etenkin jos on osaamista ja kiinnostusta neuropsykiatriaan ja/tai päihdepotilaisiin.

Neuvottelemme jatkuvasti myös uusista Uudistustakuukohteista, ja iloksemme kentällä on selvästi kasvavaa innostusta asiaan.

Sinustako solutoslainen?

Etsimme aktiiviseen asiantuntijayhteisöömme koko ajan lisää osaavia, innostuneita ja kehittämishenkisiä lääkäreitä auttamaan asiakkaitamme ja kehittämään kanssamme toimintaa eteenpäin.

Tällä hetkellä tai piakkoin psykiatreille on kysyntää muun muassa Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä, Vaasassa, Tampereella ja HUS-alueella.

Solutoksessa voit muokata omaa työtäsi joustavasti omien tarpeidesi ja suunnitelmiesi mukaan. Voit tehdä etätyötä, lähityötä, niiden yhdistelmää tai vaikkapa lyhyempiä projekteja.

Tapaamisiin Päihdelääketieteenpäivillä ja Psykiatripäivillä!

Solutos on omalla ständillä mukana sekä Päihdelääketieteenpäivillä 5.─6.3. Scandic Marina Congress Centerissä että kevään Psykiatripäivillä 12.─13.3. Paasitornissa Helsingissä.

Uutuutena kerromme tapahtumissa kehittämästämme Urapirkosta, joka yhdistää tehokkaasti työt ja tekijät. Voit tehdä ständillämme myös Solutos tutuksi -testin, jonka avulla selviää, voisiko sinulla ja meillä olla yhteinen ja lupaava tulevaisuus.

Esittelemme tapahtumissa myös perhekohtaista PIRKKO®-ohjausjärjestelmäämme ja kerromme työmahdollisuuksista Solutoksessa.

Päihdelääketieteenpäivillä pääset helposti jututtamaan varatoimitusjohtajaamme Kalle Horjamoa, henkilöstö- ja urapalvelupäällikköämme Satu Väisästä ja PIRKKO®-toiminnanohjausjärjestelmää päätyönään kehittävää it-velhoa, projektipäällikköämme Pekka Iiskolaa. Psykiatripäivillä on heidän lisäkseen mukana myös psykiatrimme Timo Liukkonen, joka aloitti ylilääkärinämme Sosterissa 1.2.2020.

Ota yhteyttä lomakkeella, niin lähetämme sinulle lisätietoja, miten voit liittyä kasvavaan joukkoomme!

Kuulumisiin vaikka heti,

rekrytointi@solutos.fi ja Kalle Horjamo, +358 40 569 2840 tai Satu Väisänen, +358 40 635 0773.