Solutos mukana virtuaalisilla Psykiatripäivillä

Solutos on perinteisesti ollut mukana Psykiatripäivillä, niin keväällä kuin syksylläkin. Tänä vuonna Psykiatripäivät ovat koronaepidemian vuoksi virtuaaliset, mutta mukana olemme toki jälleen.

Virtuaaliset Psykiatripäivät pidetään keskiviikosta perjantaihin 28.10.—30.10.2020 netissä. Päivät järjestää Suomen Psykiatriyhdistys yhteistyössä Prospectum Oy:n kanssa.

Solutos on tällä kertaa Psykiatripäivien ydinkumppani. Eli panostamme laajaan näkyvyyteen ja olemme mukana usean solutoslaisen voimin.

Tule siis tapaamaan meitä virtuaaliständille – niin voimme jutella sinua ja solutoslaisia koskevista ajankohtaisista terveydenhuollon asioista.

Sinustako solutoslainen?

Solutoksen varatoimitusjohtaja Kalle Horjamo pitää Sinustako solutoslainen? -tietoiskun virtuaalisilla Psykiatripäivillä torstaina 29.10. klo 12.30 alkaen. Tietoisku on suunnattu psykiatreille tai psykiatriksi erikoistuville.

Esittelemme ständillämme myös kehittämäämme PIRKKO®-ohjausjärjestelmää ja kerromme työmahdollisuuksista Solutoksessa.

Päivillä pääset helposti jututtamaan Horjamon lisäksi Solutoksen toimitusjohtajaa Kari Lappalaista, liiketoimintajohtajaa Sanna-Tuulia Lehtomäkeä sekä PIRKKO®-järjestelmää päätyönään kehittävää it-velhoa, projektipäällikköämme Pekka Iiskolaa.

Tästä voit ennakkoon katsoa rekrytointivideomme.

(Virtuaali-)tapaamisiin!