Etätyöt yleistyvät − rekrytoimme psykiatreja

Etätyöt ovat selvästi lyöneet itsensä läpi suomalaisessa terveydenhuollossa. Myös Solutoksen lääkärit tekevät yhä enemmän etätöitä, ja sairaanhoitopiiritkin kyselevät etätöitä tekevien lääkärien perään.

”Hurjasta kasvusta huolimatta meillä on jatkuvasti noin 10 uuden psykiatrin tarve, ja etälääkärityöstäkin voimme ilman muuta neuvotella”, sanoo Solutoksen toimitusjohtaja Kalle Horjamo.

Solutos on vuonna 2012 perustettu terveydenhuollon − ja erityisesti psykiatripalveluja tarjoava − yritys, joka tunnetaan erinomaisesta laadustaan alallaan hyvin jo nyt. Sen asiakkaita ovat lähes kaikki maamme sairaanhoitopiirit.

Etätyö kiinnostaa työnantajia ja lääkäreitä erityisesti yhdistelmänä, jossa lääkäri tekee osan työstä paikan päällä ja osan etänä, Horjamo kertoo.

Solutoksessa lääkäri voi tehdä myös pelkkää etätyötä. Se onnistuu yrityksen kehittämän arviointipalvelun avulla, joka käytännössä merkitsee etänä tehtävää lääkärin tilannearviointia potilaasta.

Välineet kliinisen työn muutokseen

Isossa kuvassa etälääkärin arviointipalvelu liittyy terveydenhuollon kliinisen työn muutokseen, jota Solutos on ajanut perustamisestaan lähtien. Hyvää hoitoa kun ei ole ilman hyvää ja ajantasaista hoitosuunnitelmaa.

Muutosta varten Solutos on kehittänyt ainutlaatuisen perhekohtaisen ohjausjärjestelmän Pirkon. Se on pilvipalvelu, joka yhdistää eri tietojärjestelmiä käyttävät organisaatiot. Näin mahdollistuu sektorirajat ylittävä verkostotyöskentely.

Pirkon avulla psykososiaaliset palvelut myös uudistuvat viimeisimmän tutkimustiedon mukaiseksi ja asiakas- ja potilaskäynnit vähenevät jopa 30 prosenttia.

Lähi- ja etätöitä tarjolla psykiatreille

Horjamo kertoo, että Solutoksessa on vilkasta myös lähityörintamalla. Työmahdollisuuksia on joustavasti yhdestä päivästä viikossa täyspäivätyöhön asti – ympäri maata. Osaan töistä voi Horjamon mukaan yhdistää myös etätyötä. Uutuutena on tiiviit sijaistusrupeamat eli sijaispooli Savonlinnassa, joista voit lukea lisää tästä.

Solutos etsii parhaillaan psykiatreja muun muassa Turkuun, Lahteen, Pirkanmaalle, Savonlinnaan, Jyväskylään, Vaasaan, Rovaniemelle, HUS-alueelle (myös osastotyötä), ja nuorisopsykiatreja Kokkolaan, Lahteen, Kymenlaaksoon sekä lastenpsykiatreja useisiin toimipaikkoihin.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat kuulla lisää. Meillä Solutoksessa lääkärit viihtyvät pitkään, koska heistä huolehditaan niin hyvin kuin mahdollista.

Tulisitko sinäkin tiimiin?

Kuulumisiin,
Kalle Horjamo, puh. 040 569 2840
kalle.horjamo@solutos.wp.agendahelsinki.fi