Solutos Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päiville 2019

Solutos on näytteilleasettajana vuosittaisilla Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivillä, jotka tänä vuonna pidetään Tampere-talolla maanantaista keskiviikkoon 6.–8.5.2019.

Esittelemme tapahtumassa kehittämäämme perhekohtaista ohjausjärjestelmää Pirkkoa. Lisäksi kerromme kiinnostuneille vahvuuksistamme työnantajana.

Mikä ihmeen Pirkko?

”Pirkko on sovellus, joka ohjaa ja optimoi terveydenhuollon hoito- ja asiakassuunnitelmia. Sen käyttöönotolla ja kliinisellä muutosjohtamisella hoidosta tulee entistä vaikuttavampaa, Käypä hoito -suositusten mukaista ja potilaan asema paranee sekä palvelukäynnit vähenevät jopa 30 prosenttia”, avaa Solutoksen toimitusjohtaja Kalle Horjamo.

Pirkolla, Solutoksen arviointipalvelulla ja kliinisen muutosjohtamisen tuella Solutoksen asiakas saa kuntoon koko psykososiaaliset palvelunsa.

Pirkko on kehitetty ratkaisuksi mielenterveys-, päihde-, perhe- ja ikäihmisten palveluiden uudistamiseen.

”Solutos voi ottaa julkisen kumppanin kanssa myös kokonaisvastuun asiakkaan toiminnan kehittämisestä ja toimittaa Pirkon ohessa asiakkaalle toimitustakuulla lääkäreitä sovittujen linjausten mukaisesti. Näin etenemme parhaillaan Savonlinnassa Sosterissa”, Horjamo kertoo.

Mahdollisuus tavata

Jos siis olet osallistumassa Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päiville, voit jututtaa edellä mainituista asioista siellä muun muassa toimitusjohtajaamme Horjamoa, joka on paikan päällä koko ajan.

Myös Solutoksen kehittämispäällikkö Jukka Huttunen on Tampere-talolla koko tapahtuman ajan, kuten yrityksemme markkinointiviestintäpäällikkö Laura Tikkanenkin.

Näyttelyosastomme on Tampere-talon 2. kerroksessa. Tarkka paikka on Puistolämpiö 2, P 220.

Jos kiinnostuit, kurkkaa lisää esitteestämme.

Lämpimästi tervetuloa nykäisemään hihasta – toivottavasti kohtaamme!