Tavataan Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä!

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® järjestetään tänä vuonna 55. kerran. Solutos puolestaan on näytteilleasettajana kyseisillä päivillä ensimmäistä kertaa, Tampere-talolla tiistaista keskiviikkoon 1.–2.10.2019.

Esittelemme tapahtumassa kehittämäämme perhekohtaista PIRKKO®-ohjausjärjestelmää.

Lisäksi kerromme päivillä pilotistamme Kurikan perhekeskuksen systeemisen lastensuojelun tiimin kanssa. Solutos on antanut Kurikkaan perhekohtaisen PIRKKO®-ohjausjärjestelmän käyttöön veloituksetta.

”Hankkeessa testaamme ja edelleen kehitämme PIRKKO-järjestelmää, joka on kehitetty tukemaan systeemisesti toimivan lastensuojelutiimin työskentelyä, kansallisten tavoitteiden mukaisesti”, kertovat systeemisen tiimin konsultoiva sosiaalityöntekijä Anne Leinonen ja maakunnallisessa kehittämistyössä tutuksi tullut Satu Mäki-Fossi.

Mikä ihmeen PIRKKO?

PIRKKO® on sovellus, joka ohjaa ja optimoi sosiaali- ja perhepalveluiden  asiakassuunnitelmia.

”Sen käyttöönotolla lastensuojelutyöstä tulee entistä vaikuttavampaa, hyvien käytäntöjen sekä menetelmien mukaista ja lastensuojelun asiakkaan asema paranee”, avaa Solutoksen sosiaali- ja perhepalvelujen liiketoimintajohtaja Sanna-Tuulia Lehtomäki.

PIRKKO® on kehitetty ratkaisuksi perhepalveluiden uudistamiseen. PIRKKO-järjestelmällä ja muutosjohtamisen tuella Solutoksen asiakas saa kuntoon koko psykososiaaliset palvelunsa.

Tavataan ständillä

Jos olet osallistumassa Valtakunnallisille lastensuojelupäiville, voit jututtaa edellä mainituista asioista siellä muun muassa sosiaali- ja perhepalvelujen liiketoimintajohtajaamme Sanna-Tuulia Lehtomäkeä.

Myös Solutoksen markkinointiviestintäpäällikkö Laura Tikkanen on menossa mukana.

Näyttelyosastomme tarkka numero on 56, ja se sijaitsee Tampere-talon 2. kerroksessa.

Lämpimästi tervetuloa nykäisemään hihasta Tampere-talolla!