Uudistustakuulle tilaa Kotkassa 

Kehittämämme uudistustakuu on nyt lyömässä itseään läpi Suomen sote-kentällä. Iloksemme uudistustakuutyyppinen kilpailutus on nyt käynnissä Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymässä (Kymsote), ja se koskee Kotkan alueen mielenterveys- ja päihdepalveluja. 

Kilpailutus on päätetty toteuttaa kokonaisvastuullisena palveluna. Näin kuntayhtymä haluaa järjestää lääkäripalvelunsa pitkäjänteisesti sekä kehittää toimintaansa.  

Kymsoten tarjouspyynnön mukaisesti psykiatrian avohoidon kehittämisessä tulee huomioida erityisesti työnteon rakenteiden ja henkilöstön työprosessien kehittäminen, toiminnan tehostaminen, hoitoprosessien kehittäminen ja hoitoaikojen lyhentäminen sekä hoidon vaikuttavuus. 

PIRKKO® muutoksen tueksi

Kymsoten kilpailutus on hyvin samantyyppinen kuin Sosterin (Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä) Savonlinnassa toteuttama kilpailutus, jonka yrityksemme voitti viime vuoden lopulla. 

“Uskon, että olemme tässäkin kilpailutuksessa erittäin vahvoilla, koska ilman PIRKKO®-järjestelmää nopeaa, konkreettista kehittämistä ja kliinistä muutosjohtamista on lähes mahdotonta tehdä”, toteaa Solutoksen varatoimitusjohtaja Kalle Horjamo. 

Jos olet psykiatrina innostunut mielenterveystyön toimintatavan muuttamisesta kohti nopeasti käynnistyviä, tavoitteellisia ja määrämittaisia hoitoja, niin nyt on oikea aika ottaa meihin yhteyttä. Juuri niitä ajamme uudistustakuulla takaa. 

Uudistustakuu etenee harppauksin

Olemme pyörittäneet Savonlinnassa Sosterin psykiatrian avohoitoa uudistustakuulla huhtikuusta 2019 lähtien. Jo nyt hoitojaksoissa on nähtävissä hyvää kehitystä oikeaan suuntaan. 

“Tällä hetkellä viemme Sosterin väen kanssa toiminnanohjausta heidän avohoidon prosesseihinsa. Kerromme tuloksista tarkemmin ensi vuoden puolella”, kertoo Horjamo. 

Sosterin uudistustakuussa johtamista ja kehittämistä tukee Solutoksen PIRKKO®-järjestelmä.  

Perhekohtaista PIRKKO®-ohjausjärjestelmää on nyt käytetty puolitoista vuotta myös Kokkolassa Soiten aikuispsykiatrian yksiköissä. 

Tämän vuoden alussa PIRKKO®-järjestelmän käyttö laajeni Soiten päihdepalveluihin ja nuorisopsykiatriaan. Tästä linkistä voit tutustua siihen kliiniseen muutokseen, johon pyrimme PIRKKO®-järjestelmän avulla ja tuloksiin, joita jo olemme saaneet Soitessa aikaan. 

Soitessa omia lääkäreitämme on työskennellyt jonkin verran kehittämisen apuna, mutta suurin kunnia mielenterveystyön muutosjohtamisesta kuuluu Soiten omalle johdolle.  

Jätä kädenjälkesi psykiatrian historiaan

Käsillä olevassa Kymsoten kilpailutuksessa meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus kerätä timanttinen tiimi ja tarjota jokaiselle mielekäs työnkuva, jossa omaa osaamista voi painottaa haluamallaan tavalla ja yhdistää työt sujuvasti muuhun elämään. 

Solutoksen perustaja Kalle Horjamo iloitsee Kymsoten kilpailutuksesta: 

”Uskon, että Kymsotessa olisi mahdollisuus saada vielä Soiteakin nopeammin erinomaisia tuloksia aikaan. Toki PIRKKO® on myös ohjelmistona kehittynyt huimasti matkan varrella, mikä tekee kehittämisen kokonaisuudessaan helpommaksi.”  

Kalle vinkkaa, että nyt psykiatreilla olisi uudistustakuun ja PIRKKO®-järjestelmän avulla once in a lifetime -tyyppinen mahdollisuus tehdä jotain uutta ja isoa, mistä jäisi kädenjälki suomalaisen psykiatrian historiaan. 

Tarjolla kilpailukykyiset ansiot ja osakkuus

Kymsoten kaltaisissa yhteistyöhankkeissa työn sisältö on ainutlaatuisen mielenkiintoista. Samalla asiakkaalle syntyy merkittävää lisäarvoa. Tämä mahdollistaa, että hyvästä työstä voimme luvata lääkäreille kunnon korvauksen.  

Lisäksi valmistelemme henkilöstöantia marraskuun loppuun, johon kaikki ennen sitä työsopimuksen tekevät ovat oikeutettuja osallistumaan – ja pääsevät näin kannattavan ja kasvavan yrityksemme osakkaiksi.  

Nyt on siis juuri oikea aika lähteä mukaan tälle matkalle. 

Ota yhteyttä mieluusti heti, niin jutellaan lisää! En usko, että tulet katumaan.

Terveisin,

rekrytointi@solutos.wp.agendahelsinki.fi ja Kalle Horjamo, +358 40 569 2840, Satu Väisänen, +358 40 635 0773, tai Laura Tikkanen, +358 40 356 3298.